Post van Ziezo! #2 ‘Zelfbeeld vs Zelfvertrouwen’

nieuwsbrief

De eerste editie was een groot succes, dus hier alweer mijn tweede ‘Post van Ziezo!’ met leuke en praktische informatie voor ouders & professionals! Deze maand is het onderwerp Zelfbeeld & Zelfvertrouwen:

  • Meer over mij en wat mij motiveert
  • Wat is zelfbeeld en hoe ontstaat het + handige tips
  • Mijn nieuwe talentenkaarten
  • Oefening: Succesmomenten!

1 keer per maand zal er een nieuwe ‘Post van Ziezo!’ verschijnen. De tweede editie kun je lezen via de link hieronder. Wil je volgende maand nog een keer een ‘Post van Ziezo!’ ontvangen? Supertof, dan kun je jezelf hieronder aanmelden!

Klik HIER hieronder om de tweede editie direct te downloaden!

WIL JE ‘POST VAN ZIEZO!’ BLIJVEN ONTVANGEN? LAAT DAN HIERONDER JE EMAIL ADRES ACHTER.

HIER kun je de vorige edities downloaden!