Post van Ziezo! #4 ‘Alles over RET en Evidence Based werken’

nieuwsbrief RET Evidence BasedDe schoolvakantie ligt al weer even achter ons, de hoogste tijd dus voor een nieuwe editie van ‘Post van Ziezo!’ met leuke en praktische informatie voor ouders & professionals! Deze maand zijn de onderwerpen RET en Evidence Based.

  • Wat is RET en hoe pas ik het toe?
  • Nieuws over zelfhulpboeken
  • Wat is ‘Evidence Based werken’
  • Oefening: de denkwolk

Eén keer per maand zal er een nieuwe ‘Post van Ziezo!’ verschijnen. De vorige edities kun je lezen via de link onderaan. Wil je volgende maand nog een keer een ‘Post van Ziezo!’ ontvangen? Supertof, dan kun je jezelf hieronder aanmelden!

Klik HIER om de nieuwste editie direct te downloaden!

WIL JE ‘POST VAN ZIEZO!’ BLIJVEN ONTVANGEN? LAAT DAN HIERONDER JE EMAIL ADRES ACHTER.

HIER kun je de vorige edities downloaden!