Post van Ziezo! #5 ‘Krachtig omgaan met emoties’

Het is weer de hoogste tijd dus voor een nieuwe editie van ‘Post van Ziezo!’ met leuke en praktische informatie voor ouders & professionals! Deze maand lees je alles over emoties en vertel ik kort iets over mijn samenwerkingen:

  • Wat zijn emoties en hoe leg je ze uit aan kinderen
  • De ontwikkeling van emoties bij kinderen
  • Emoties met je kind bespreken
  • Oefening: ‘Kamertje van je hart’

Eén keer per maand zal er een nieuwe ‘Post van Ziezo!’ verschijnen. De vorige edities kun je lezen via de link onderaan. Wil je volgende maand nog een keer een ‘Post van Ziezo!’ ontvangen? Supertof, dan kun je jezelf hieronder aanmelden!

Klik HIER om de nieuwste editie direct te downloaden!

WIL JE ‘POST VAN ZIEZO!’ BLIJVEN ONTVANGEN? LAAT DAN HIERONDER JE EMAIL ADRES ACHTER.

HIER kun je de vorige edities downloaden!