Hi!

Ik ga starten met een nieuwe cursus om de kinderen van Ziezo een mooie aanvulling op de coach gesprekken te kunnen

aanbieden.  De cursus is een mooie kennismaken met Bach Bloesem. Meerdere kinderen in mijn praktijk hebben al profijt gehad van de

Bach Bloesem therapie. Eerder gaf ik advies door overleg met een collega die opgeleid was in Bach Bloesem therapie. Nu ga ik mij verdiepen door deze cursus en

wie weet hierna de opleiding.

De geheel natuurlijke Bach bloesems helpen onze gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen in de loop van de dag beter in evenwicht te houden en in harmonie te blijven met onszelf. Een vriendelijke helpende hand van de natuur om ons emotioneel evenwicht terug te vinden en vrolijk en vol vertrouwen vooruit te kijken.

Deel je ervaringen met Bach via mijn instagram of facebook pagina!

Ik hou jullie op de hoogte!

 

38 Bach bloesems die passen bij 7 emotiegroepen | Bach bloesems

Tot snel,

Maaike