De leukste trainingen voor kinderen

Mijn Praktijkruimte
Mijn praktijkruimte

Ziezo! gelooft erin dat elk kind met zijn talenten en vaardigheden lastige situaties de baas kan worden. Vanuit die positieve gedachte heb ik drie trainingen ontwikkelt:

- 'Ik ben de baas': van faalangst naar zelfvertrouwen
- 'Ik kan het': beter omgaan met emoties
- 'Ik heb talent': optimaal gebruik maken van je talenten

Ik geef de trainingen in kleine groepen in mijn eigen praktijkruimte in Heerhugowaard, die tijdens de training is aangepast zodat de kinderen kunnen zitten en aan tafel eventueel kunnen tekenen. Ik vind het belangrijk dat er bewegingsvrijheid is. We hoeven niet een uur lang stil te zitten. Er is altijd voldoende drinken aanwezig en daarbij is een koek of cracker ook best lekker! Dat mogen de kinderen gewoon zelf pakken.

Kosten: €75,- per kind voor 3 sessies van ongeveer drie kwartier tot een uur. Ziezo! is aangesloten bij de Huygenpas, de kortingspas voor inwoners van de gemeente Heerhugowaard met een laag inkomen. Met het tegoed op deze pas kan deze training volledig worden betaald!

Na je aanmelding neem ik persoonlijk contact met je op om de training samen in te plannen. Wil je eerst meer weten over de trainingen of heb je een vraag, neem dan gerust contact met mij op. Bekijk ook de Ziezo! promotievideo.

3 Sessies

In 3 stappen naar meer zelfvertrouwen!

Kleine groep

Met een kleine groep werken we samen, de kinderen versterken elkaar!

Leuke opdrachten

We doen elke sessie een leuke opdracht met direct resultaat.

Laagdrempelig

De training is laagdrempelig en resultaatgericht. De insteek is altijd positief en de sfeer gezellig.

Training 'Ik ben de baas!'

Faalangst kan een groot probleem zijn voor je kind, het is een vervelend gevoel en het belemmert de ontwikkeling. Speciaal voor die kinderen heb ik deze training ontwikkelt. In een kleine groep motiveer ik de kinderen en gaan we in 3 sessies van faalangst naar zelfvertrouwen.

Tijdens de training 'Ik ben de baas!' gaan we door middel van een aantal leuke opdrachten je kind van de faalangst af helpen.  Ik werk met op maat gemaakte werkbladen/opdrachten die resultaatgericht zijn. Soms lijkt het alsof gevoelens een loopje met je nemen, aan het einde van deze training ben jij weer de baas over je gevoelens. En kun je beter omgaan met de faalangst.

Training 'Ik kan het!'

Dit is de leukste training voor kinderen van 6 tot 15 jaar die een cadeau aan zichzelf willen geven. Het cadeau is zelfvertrouwen! Voor nu en in de toekomst is zelfvertrouwen hetgeen dat jou kan helpen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en stevig in je schoenen te staan. Wil jij als ouder dat graag aan je kind geven? Dat kan met deze training!

Aan het einde van deze training kun je emoties herkennen en je daardoor goed uiten naar je omgeving toe. Je kunt je eigen talenten benoemen (dit vergroot het zelfvertrouwen) en je kunt ze omzetten in vaardigheden die je niet alleen nu kunt gebruiken, maar ook in de toekomst.

Training 'Ik heb talent!'

In deze training gaan we samen op zoek naar je talenten. Door middel van mijn eigen talentenkaarten gaan we in een spelvorm samen op zoek naar je talenten. Ook gaan we bespreken hoe je deze talenten in kunt zetten, als je tegen situaties aanloopt waarbij je een steuntje in de rug nodig hebt. Oplossingen zijn er altijd en samen gaan we daar naar kijken door middel van het talentenspel.

Je werkt in drie sessies aan je zelfvertrouwen. Bovendien kun je in allerlei situaties je talenten inzetten. Je leert dat je zelf oplossingen kunt vinden voor hetgeen je moeilijk vindt!

Meld je kind hieronder aan!